Wil je een draagzak of doek voor een bepaalde tijd uitproberen, bijvoorbeeld om te kijken of het iets voor je is of als jullie op vakantie gaan?
Dat kan! Mijn draagzakken en een aantal van mijn doeken verhuur ik ook.

Aan het huren van een (of meerdere) doeken of dragers zitten onderstaande voorwaarden verbonden:

– Doeken en dragers worden per week verhuurd. De week gaat in op de dag van ontvangst (per post).

– De kosten voor de huur van een doek of drager zijn €10,00 voor de eerste week (of deel daarvan). De weken daaropvolgend kosten €7,50 per week. Dit wordt vooraf betaald.

– Eventuele verzendkosten (zowel heen als terug) zijn voor rekening van de huurder.

– Wanneer je langer wil huren, stuur dan tijdig een mail. Bij niet op de afgesproken datum retourneren, wordt €2,00 per dag extra in rekening gebracht.

– Voor de meeste draagdoeken geldt een borg van €50,- en voor dragers €100,-, afhankelijk van de nieuwwaarde. Dit bedrag dient vooraf overgemaakt te worden of contant betaald bij afhalen.

– Voor de verhuur en na ontvangst worden de artikelen uitgebreid gecontroleerd door Mamma Saar. De draagzak of doek dient in goede staat terug ingeleverd te worden. Bij beschadigingen (kapot, vlekken, vieze geuren) worden de kosten voor reparatie of extra wassen van de borg ingehouden. Is de doek of drager onherstelbaar beschadigd of wordt de doek of drager niet ingeleverd, wordt de borg volledig ingehouden. Is de doek of drager in goede staat weer ontvangen, wordt de borg binnen 5 werkdagen geretourneerd.

– Bij hardnekkige vlekken of vieze geuren geldt; voor elke extra wasbeurt, wordt €5,- in rekening gebracht.

– Controleer de doek of drager ook altijd zelf even zodra je hem ontvangen hebt en laat het direct weten als er iets niet in orde is. Wanneer dit niet gebeurd is, wordt de eventuele schade bij de huurder in rekening gebracht.

– Doeken of dragers mogen NIET gewassen worden. Mocht het écht nodig zijn, dan gebeurt dit alleen in overleg met Mamma Saar en wordt gebruik gemaakt van een wasmiddel zonder optische bleekmiddelen (bijv. Neutral).

– Gebruik door anderen dan de huurder is toegestaan, maar de huurder blijft gedurende de gehele huurperiode verantwoordelijk voor de doek of drager.

– Er wordt niet gerookt in de buurt van de doek of drager. Huisdieren zijn geen probleem, maar laat ze niet op doeken/dragers liggen.