“Mijn liefde voor het dragen breng ik graag op jou over tijdens een draagconsult!”

We oefenen met een speciale draagpop en je kunt verschillende draagdoeken of dragers proberen. Na een consult zul je zelfverzekerd je eigen kindje op je buik of rug kunnen dragen!
Dit kan bij mij thuis in mijn werkkamer in Son of ik kom naar jou toe. 

Omdat onze kinderen op school zitten werk ik niet in de schoolvakanties.

Al mijn consulten begin ik met uitleg over de basis van ergonomisch dragen en aan het eind van een knoop consult krijg je een stappenplan mee om het thuis nogmaals door te kunnen nemen en als je achteraf nog vragen hebt, beantwoord ik deze uiteraard nog graag!

Knoop consult (+/- 1,5 uur)
Stap voor stap leer je één knoop met een rekbare of geweven draagdoek, bijvoorbeeld de Front Wrap Cross Carry (FWCC), de ruck of de Pocket Wrap Cross Carry (PWCC). Na dit consut lukt het je om zelfstandig en vol vertrouwen je kindje te dragen!

Pas consult (+/- 1 uur)
Wil je graag dragen met een draagzak? En wil je weten welke draagzak bij jou en je kindje past? Ook dat kan! Ik heb flink geïnvesteerd (en zal dat blijven doen) in veel verschillende draagsystemen, om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren en laten passen.
Een pasconsult duurt meestal een uur. Dit is een gemiddelde en is afhankelijk van hoe snel we de juiste match vinden. 
Na een pasconsult mag je de gekozen draagzak een week lenen (tegen betaling van borg). Zo kun je de draagzak echt goed testen tijdens een wandeling of lekker in huis en weet je zeker dat je de juiste gekozen hebt, voordat je hem koopt. 

Duo consult
Wil je een draagconsult met je partner of een vriend(in)? Dan nemen we uitgebreid de tijd om jullie allebei vertrouwd te maken met een draagzak of draagdoek. Een extra persoon neemt ongeveer een half uur meer tijd in beslag.

Kosten
De gemiddelde tijdsduur van een consult staat hierboven beschreven, maar omdat het altijd maatwerk is, kan dit soms meer of minder zijn. Daarom reken ik per uur (achteraf berekend, afgerond per kwartier).

Een draagconsult kost € 50,- per uur, wanneer het bij mij is. Een consult aan huis kost € 60,- per uur en daarnaast € 0,30 per kilometer.

Na afloop van het consult stuur ik een betaalverzoek via de mail. Desgewenst maak ik een factuur. 

Speciale wensen?
Draag je je kindje al met een draagdoek, maar lukt het nog niet helemaal. Wil je een klein beetje hulp? Wil je dat ik even meekijk met je draagzak? Neem contact met me op! Ook een kort consult behoort tot de mogelijkheden.

Heb je andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Workshop
Wil je een consult met meerdere personen? Boek dan een groepsconsult of workshop! Leuk voor bijvoorbeeld een babyshower. De prijs hiervan is afhankelijk van wensen en mogelijkheden.

Een draagconsult is ook een leuk en origineel kraamcadeau!

Terugkom garantie

“Bij al mijn consulten bied ik terugkom-garantie aan”

Heb je nog vragen of wil je dat ik nog even een keer met je mee kijk? Om jouw vertrouwen op te krikken mag je altijd terugkomen! Dit is gratis en duurt ongeveer een kwartier.
Ook via de mail en telefoon blijf ik bereikbaar voor vragen!

Draagzakken die je bij mij kunt passen
Babylonia Flexia
Boba
Boba X
Buzzidil
Emeibaby babysize
Emeibaby toddler
Ergobaby standaard
Ergobaby adapt
Hoppediz Bondolino slim fit
Hoppediz Bondolino plus
Hoppediz Hoptye
Hoppediz Nabaca
Hoppediz Primeo
Integra baby
Isara trendsetter
Isara toddler
Isara the One
Isara Quick half buckle
Isara Quick full buckle
Kokadi Flip baby
Kokadi Flip toddler
Kibi
Lenny Lamb baby
Lenny Lamb toddler
Lenny Lamb umbohino
Limas Baby
Limas Plus
Limas Flex
Manduca
Marsupi
Minimonkey Sling
Minimonkey Twincarrier
Neko Half Buckle baby & toddler
Neko Switch baby & toddler
Pure Baby Love click & go 
Pure Baby Love wrap & go
Storchenwiege carrier
Tula baby
Tula toddler
Tula Free To Grow
Tula half buckle baby
Wompat babysize

Deze draagzakken verhuur ik ook. Een aantal draagzakken (en doeken) is bij mij ook te koop. Na een consult ontvang je 10% korting op de aanschaf van een draagzak of draagdoek. 

Algemene voorwaarden

  • Tijdens een consult oefenen we met speciale draagpoppen. Wanneer je tijdens het consult met je eigen kindje wil oefenen, is dit te allen tijde op eigen risico.
  • Wanneer je verhinderd bent wordt het op prijs gesteld als je dit tijdig laat weten. Consultafspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Binnen 24 uur voor aanvang wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Zonder afmelding wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.