Mamma Saar
Draagconsulent ergonomisch dragen

Draagconsulten


Mijn liefde voor het dragen breng ik graag op jou over tijdens een draagconsult!

We oefenen met een speciale draagpop en je kunt verschillende draagdoeken of dragers proberen. Na een consult zul je zelfverzekerd je eigen kindje op je buik of rug kunnen dragen!

Dit kan bij mij thuis in Eindhoven of ik kom naar jou toe (buiten Eindhoven reken ik € 0,30 per kilometer).Basis consult (+/- 1,5 uur): € 45,-
Je krijgt uitleg over de basis van dragen en leert stap voor stap 1 knoop met een rekbare of geweven draagdoek of dragen met de ringsling. Na dit consut lukt het je om zelfstandig je kindje te dragen.


Kort consult (+/- 45 min): € 25,-

Draag je je kindje al met een draagdoek, maar lukt het nog niet helemaal? In een kort consult nemen we samen even rustig de stappen door en geef ik je tips om je knoop te perfectioneren.

Of wil je graag dragen, maar liever met een draagzak dan een doek? En wil je weten welke draagzak bij jou en je kindje past? Ook dat kan in een kort consult! Draagzakken die je bij mij kunt passen zijn: Tula (baby en toddler), Ergobaby, Manduca, Marsupi, Bondolino en Emeibaby. Binnenkort ook Lenny Lamb en Storchenwiege. 


Duo consult (+/- 2 uur): € 60,-

Wil je een draagconsult met je partner of een vriendin? Dan nemen we uitgebreid de tijd om jullie allebei vertrouwd te maken met een noop naar keuze. 


Terugkom garantie
Bij al mijn consulten bied ik terugkom-garantie aan. Heb je nog vragen of wil je dat ik nog even een keer met je mee kijk? Om jouw vertrouwen op te krikken mag je altijd terugkomen! Dit is gratis en duurt ongeveer een kwartier.

Ook via de mail, whatsapp of facebook blijf ik bereikbaar voor vragen!


Ook is het mogelijk een groepsconsult/workshop te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een babyshower. De prijs hiervan is afhankelijk van wensen en mogelijkheden.Een draagconsult is ook een leuk en origineel kraamcadeau!